Care sunt etapele inserarii unui implant si cat dureaza intreaga procedura?

Dintii lipsa ne pot face mari probleme daca nu ii inlocuim imediat dupa extractii. Ce probleme pot sa apara? Ne putem trezi cu dinti inclinati, cei de langa locul ramas gol, cu dinti cariati, cu o dantura care nu ne mai permite sa vorbim corect, sa mancam corect. Apar si dureri la masticatie, apar si probleme gingivale in zona respectiva si in jurul locului ramas liber dupa extractii. Inlocuirea dintilor lipsa este foarte simpla astazi, tehnologia moderna a permis aparitia unor „inlocuitori” ai dintilor pierduti, implanturile. Implantul dentar se monteaza rapid si rezista foarte bine la presiunea pusa in timpul mestecarii unor alimente, consta dintr-o piesa de titan sub forma de surub si din alta piesa, tot metalica, bont protetic, pe care se fixeaza dintele fals, coroana, punte, proteza. Implanturile se pot face intr-o clinica stomatologica zambetdent Bucuresti, interventiile chirurgicale asociate sunt simple, nu exista riscuri sau efecte adverse ale inserarii implanturilor in os.

Etapele inserarii sunt destul de simple, in trei sau patru sedinte puteti avea un dinte nou-nout si un aspect estetic al danturii perfect. Ce presupune inserarea unui implant dentar pret bun? In prima faza se insereaza acea radacina falsa, implantul, in os. Dupa o perioada, cam trei luni, timp in care se vindeca rana si gingia vine a doua faza a interventiei, montarea capelor de vindecare sau a gingivaformelor. Dupa 14 zile de la montarea capelor de vindecare urmeaza etapele protetice, cand se fac coroanele dentare. La final pacientul va avea un implant dentar rezistent, cu aspect estetic impecabil, nu se va deosebi de ceilalti dinti si va putea fi folosit fara probleme pentru o mestecare corecta, indiferent de tipul de aliment.

Procedurile se fac intr-o clinica stomatologica Bucuresti cu experienta, inainte de interventii se fac investigatii pentru a vedea cum rezista osul, ce probleme exista la nivel local si cum se pot rezolva pentru reusita implantului. In functie de clinica aleasa puteti avea si un implant dentar pret bun de calitate, realizat rapid si in cele mai bune conditii, fiecare implant este personalizat in functie de pacient si de problemele existente, de „configuratia” locului unde se va monta. Echipamentele moderne le permit medicilor stomatologi sa finalizeze cu succes orice interventie pentru inserarea de implanturi, ele sunt bine tolerate de organism si sunt usor de ingrijit.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *