O poveste de iubire inceputa pe neasteptate

Povestile de iubire incep de multe ori intr-un context neasteptat, foarte romantic, sau nu. In cazul meu povestea de dragoste a inceput dintr-o pura intamplare. Renuntasem la o relatie care dura de ceva timp si eram in cautarea unei partenere. Tot auzind prietenele ca si-au gasit iubiti prin intermediul site-urilor de matrimoniale am zis sa incerc si eu. Am intrat pe unul mai popular si de calitate, 2sexy.ro si am inceput sa caut printre anunturile matrimoniale Galati si din alte judete. Dupa ce mi-am facut un cont de utilizator si am postat si eu anuntul pe 2sexy.ro am ales o lista de cateva posibile persoane care ar merita atentia mea. Incercand sa vad ce anume spune fiecare despre el, ce fel de anunturi matrimoniale Galati sunt pe site ma tot intorceam la acelasi individ.

Am renuntat dupa cateva zile sa ma opun sortii si am inceput sa discut doar cu el. De la inceput m-a impresionat, mi-a placut si de el din punct de vedere fizic. Din discutii am aflat ca era un antreprenor care credea cu tarie in ideea sa de business, lucrurile mergeau bine, afacerea se dezvolta frumos prin munca si seriozitate. Din vorba in vorba am aflat amandoi cate ceva despre fiecare, am ajuns sa discutam zilnic, sa ne dam SMS-uri, sa facem schimb de numere. Dupa vreo doua luni deja mergeam impreuna la restaurant, in parc, aveam intalniri si offline. Si uite asa o intamplare a dus la poate cea mai frumoasa poveste de dragoste pe care o traiesc si astazi. Nu ma gandeam la asa ceva acum doi ani, cand am inceput, insa sunt foarte fericita ca l-am ales pe el.

A fost foarte important pentru noi ca am putut comunica online cat am vrut, am putut sa ne cunoastem, sa vedem cum reactionam. Am stabilit si intalnirile offline foarte simplu, dar numai dupa ce am simtit amandoi ca suntem pregatiti, asta poate fi marele avantaj al online-ului, poti cunoaste foarte bine partenerul inainte sa il vezi si fata in fata.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *