Sisteme de video interfoane

videointerfoane-electraLa casa sau la bloc sunteti in permanenta in vizorul hotilor. Siguranta este foarte importanta pentru orice proprietar, care vrea sa isi apere bunurile si familia cu orice pret. Cu o investitie minima puteti sa va puneti la adapost de orice intruziune nedorita cumparand videointerfoane Electra profesionale, din materiale rezistente si cu un design placut si usor de folosit. De ce v-ar trebui videointerfoane? In primul rand pentru ca sunt foarte usor de montat si de folosit, va permit sa vedeti cine va suna la usa de la vila sau de la bloc pana sa ii deschideti, va garanteaza o functionare ireprosabila si o securitate sporita pe timp de zi si de noapte.

In al doilea rand, exista foarte multe tipuri de video interfoane care se pot adapta pentru utilizarea la vile sau la bloc, nu aveti nevoie de cunostinte avansate ca sa le puteti utiliza si pentru a profita de performantele lor, sunt color, permit afisarea unei imagini de calitate a celui care vrea sa intre in locuinta dvs. La Electra Instal gasiti oricand cele mai bune videointerfoane Electra, pentru blocuri cu sistem digital duplex si videointerfoane duplex pentru case si vile, pentru o familie sau doua, echipamentele se intretin simplu, pot functiona fara probleme indiferent de conditiile atmosferice de afara, rezista la acte de vandalism sau la variatii de temperatura si umiditate. Display-ul este tip TFT-LCD, se foloseste tehnologia GLASS, tastatura este iluminata si este cu touchscreen, toate aceste videointerfoane comercializate de Electra Instal au si functii smart, monitorizare video sau convorbire. Astfel cu video interfoane puteti comunica usor cu cei de afara si puteti vedea in acelasi timp cine doreste sa patrunda in locuinta dvs., imaginea si sunetul sunt foarte bune, se pot cumpara si doze derivatie video cu doua iesiri pentru videointerfoane Electra.

Electra Instal comercializeaza toate aceste produse la un pret pentru orice buzunar, asigura un raport calitate-pret foarte bun si ofera si accesorii pentru videointerfoane, kit videointerfon cu yala magnetica inteligenta, unitate centrala de comanda si alimentare, dar si tag de proximitate si doze audio-video. Aceleasi sisteme pot deschide porti auto si usa de la garaj, sunt rezistente la uzura si la utilizarea pe termen lung. Oferta completa si informatii tehnice despre toate modelele vandute sunt de gasit pe site-ul oficial al Electra Instal.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *