Picteaza si decoreaza obiectele din jurul tau cu vopsea acrilica de calitate

vopsele-arilicePentru ca un obiect din lemn sau din metal sa fie mult mai atragator in cele mai multe cazuri se apeleaza la vopsire. Vopsirea nu numai ca acopera micile imperfectiuni, dar garanteaza si o rezistenta mai mare a materialului din care e confectionat respectivul obiect sau lucru. Calitatea vopselei este foarte importanta mai ales daca obiectul respectiv este supus unui grad mare de uzura in timp si trebuie sa isi pastreze aspectul estetic perfect pentru o vreme indelungata. Pe piata exista o multime de tipuri de vopsea pentru diverse aplicatii, insa cea mai buna este vopseaua acrilica. O vopsea acrilica are la baza compozitiei sale apa si amestecul pigmentilor cu un liant pe baza de emulsie acrilica, este mult mai rezistenta decat una obisnuita, adera mai bine la suport.

Odata uscata, aceste vopsele acrilice sunt insolubile in apa si formeaza o pelicula elastica cu aderenta mare la suport. Daca vorbim de culori acrilice ele pot fi diluate cu apa si se aplica in laviuri exact cum se intampla si cu acuarela, sunt ideale pentru pictura profesionista. Alt avantaj al acestui tip de vopsea, vopsea acrilica, tine de rapiditatea uscarii vopsele acrilice culori acrilice, de curatarea rapida cu alcool isopropilic sau cu solutie de curatat pensule. Intalnim vopsele acrilice mai ales in atelierele de pictura, acolo unde versatilitatea lor si flexibilitatea pot da nastere unor opere minunate, care arata impecabil. Si pentru ca sunt atat de versatile, aceste culori acrilice se pot aplica si pe lemn, hartie, sticla sau plastic, chiar ceramica, cu ele se pot decora o multime de obiecte, se poate amenaja perfect interiorul si exteriorul casei. Daca ai idei originale si vrei sa le pui in aplicare gasesti vopsele acrilice de cea mai buna calitate pe colorit.ro, magazin online cu o varietate mare de vopsele si culori, opace, semi-transparente, transparente sau lucioase. Vopselele acrilice sunt utile si atunci cand avem de vopsit rapid mijloace de transport, avioane, trenuri, autobuze, ele nu miros urat, sunt ecologice, devin elastice la aplicaare, intinderea este uniforma. Se aplica si pe vopsea veche, ustensilele de aplicare se curata usor la final, rezistenta in timp este foarte mare, la fel si la lumina.

Colorit.ro comercializeaza culori de acest tip de la Lukas Pastos, prima fabrica europeana ce a produs culorile acrilice pentru pictura profesionala. Dupa uscare culorile si vopselele nu se contracteaza, nu se crapa, chiar si la aplicarea in strat gros, culorile sunt vibrante si intense, se pot cumpara si seturi de culori. La fiecare comanda se primesc puncte de loialitate folosite mai tarziu pentru a obtine reduceri suplimentare, livrarea este rapida, preturile sunt mici, daca recomandati site-ul puteti castiga bani si reduceri, puncte. Coletele ce depasesc valoarea de 300 lei sunt livrate gratuit in tara prin curierat rapid, la primire coletul se deschide pentru verificarea produselor, consilierea este gratuita si eficienta in orice moment.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *