La cine apelezi pentru a schimba uleiul si filtrul automobilului?

schimb-uleiEste foarte important sa tii cont de unele aspecte esentiale pentru ca automobilul tau sa functioneze cat mai bine si cat mai mult timp, iar pentru aceasta trebuie efectuat regulat un schimb de ulei. Cat de des se face un schimb de ulei? Specialistii recomanda ca aceasta sa se intample cel putin o data pe an, dar depinde si de kilometrii pe care ii parcurgeti.

Nu ignorati sa faceti schimbul de ulei, chiar daca circulati doar in perimetrul orasului de obicei, deoarece inclusiv pe traseele scurte, insa cu multe opriri, motorul functioneaza, de aceea ramane valabila necesitatea de a efectua un schimb de ulei.
Desigur, trebuie sa faceti schimbul uleiuliu la un service auto unde veti fi consultat de catre profesionisti. Acest lucru este imporant, in primul rand, pentru alegerea corecta a uleiului. Pentru a va informa mai bine despre ce fel de ulei se potriveste pentru automobilul vostru, ar fi bine sa cititi cartea tehnica, unde, desigur, sunt indicate mai multe tipuri de ulei ce pot fi folosite. Tocmai de aceea, apelati cu incredere la specialistii de la service auto care sa va recomande uleiul potrivit pentru masina voastra. Este important si pretul serviciilor. Serviciile de calitate merita, dar intr-un raport corect cu pretul este ceea ce trebuie sa cautati, de exemplu o oferta cu schimb de ulei si filtru de ulei la 45 de lei este una decenta si convenabila.

Apelati la specialisti care, in primul rand, sa va ofere consultanta pe partea de alegere a uleiului, deoarece procedura de schimb al acestuia dureaza pana la o ora. Este important sa tineti cont si de faptul ca pretul schimbului de ulei poate varia in functie de modelul masinii.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *