Corfu – vacanta ideala pentru 2016

corfuIn cautarea vacantei perfecte pentru anul asta, cu tot cu copii, bunici, si o camera intreaga de jucarii, am ajuns din nou „pe mainile” prietenilor mei de la Tui Travel, cu care imi fac vacantele de patru ani, si de care stiu ca nici nu vreau si nici nu as putea sa ma despart. Pentru 2016 am ca optiuni in primul rand sa scap de Bulgaria si apoi sa evit preturile din Turcia. Asa ca nu-mi ramane decat o cautare simpla dupa Corfu Grecia Tui Travel.

De ce Corfu? Pentru ca am avut si in urma cu cativa ani dilema Creta/Corfu, atunci cand nu aveam copiii si calatoream in luna de miere, atunci cand ne doream de la vacanta actiune si relaxare, si stiu ca atunci am preferat Creta, pentru ca parea mai vie si mai activa decat Corfu, insa recunosc ca inca de atunci am cautat oferte Corfu Grecia si eram foarte aproape sa acceptam una. Si iata ca a venit si vremea ca pentru o vacanta de familie sa cautam oferte pentru vacanta ideala in Corfu Grecia 2016.

Eram documentati in legatura cu seria de obiective turistice importante de vizitat in Corfu, dar problema era ca acum trebuia sa cautam oferte vacanta Corfu Grecia mai family friendly, astfel incat sa putem vizita si ce ne propusesem prima data dar si sa oferim copiilor vacanta mult visata. Nu e un secret pentru nimeni ca daca au la dispozitie o piscina sau o plaja intreaga de nisip copiii pot petrece ore intregi in apa sau construind castele, insa din fericire am gasit in Corfu si alte activitati pentru copii care sa ii bucure in fiecare zi, astfel incat sa putem spune ca pentru noi Corfu Grecia 2016 va insemna in mod cert amintiri de neuitat.
Am cautat oferte vacanta Corfu Grecia la hoteluri kids friendly, si am aflat ca au din plin asa ceva, astfel ca stiu ca Tui Travel ne va oferi o varianta ideala atat pentru copii cat si pentru adulti, cu spatiu din plin pentru cazare, cu loc de joaca pentru copii, cu servicii special dedicate lor si cu momente de entertaining.

Si tot ca un avantaj din partea Tui Travel a fost evident pretul, care nicaieri nu poate fi mai bun. E drept ca pentru anul acesta, am gasit oferte Corfu Grecia la preturi mai bune ca niciodata data fiind si conjunctura internationala, insa fara doar si poate Tui Travel stie sa rezerve pentru fiecare client vacanta ideala, in siguranta si la preturi absolut incredibile.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *