Subsolul va fi ferit de igrasie sau de infiltratii daca aplicati o hidroizolatie subsol

hidroizolatie-subsolSubsolul este un spatiu ideal pentru depozitare si pentru stocarea diverselor lucruri si alimente. Fiind asa de important si pentru structura cladirii si integritatea sa, subsolul trebuie ingrijit in permanenta si izolat pentru a nu permite aparitia infiltratiilor si urmelor de mucegai. Varianta cea mai eleganta si mai moderna pentru o izolare cat mai buna a subsolului este cea in care se foloseste hidroizolatie subsol. Hidroizolatia de acest tip se alege in functie de nivelul panzei de apa freatica, trebuie sa estimati cota de fundare. Astfel puteti cumpara hidroizolatie subsol contra umiditatii terenului, daca umiditatea este naturala, contra apei substerane, fara presiune hidrostatica sau cu presiune hidrostatica.

Prin realizarea de hidroizolatii cu firme specializate in operatiuni de acest gen puteti proteja, impermeabiliza si izola spatiile din subsoluri, durata lor de viata este mult mai mare, nu apare degradarea si probleme structurale ce pot afecta intreaga constructie ce sta pe subsol. Daca e vorba de o cladire veche, hidroizolatia se face prin interior, la cele noi este permisa hidroizolatia prin exterior. Ce ai putea folosi la o hidroizolatie subsol? Membrane bituminoase, se aplica foarte simplu, sunt rezistente, se gasesc peste tot, aplicarea se realizeaza prin termosudare cu flacara. Alta varianta ar fi zidaria de caramida si tencuiala, placarea cu polistiren extrudat sau chiar membrane de polietilena extrudata, membrane lichide. Pentru cei care vor sa investeasca mai mult in hidroizolatii se pot folosi solutii injectabile, metalice sau plastice de buna calitate sau chiar solutii mixte.

Toate aceste produse si materiale trebuie aplicate doar de firme specializate in urma unui studiu facut la fata locului si determinarea celor mai bune variante pentru problemele remarcate in respectivul caz. Echipa de specialisti de la firmele care realizeaza astfel de lucrari de hidroizolare va pot oferi consultanta in privinta alegerii materialelor si metodelor de realizare a hidroizolatiilor, puteti sa optati pentru refacerea izolatiei la perioade determinate de timp sau refacerea totala cu mai multe tipuri de solutii.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *