Pilotii offshore garanteaza stabilitatea si ajuta la consolidarea fundatiilor mai problematice

Daca in cazul unui teren mai stabil nu avem nevoie de prea multe elemente de siguranta si de consolidare pentru fundatii, terenurile care nu pot suporta sarcini prea mari au nevoie de o atentie sporita din partea constructorilor. Stabilitatea fundatiilor si consolidarea lor este destul de simplu de facuta astazi, cand tehnologia ne ajuta enorm sa obtinem elemente de structura foarte stabile si eficiente.

Cum o putem obtine?

Cu ajutorul unor piloti offshore, care nu au limitare de dimensiuni, le putem da ce dimensiune dorim in functie de proiect si de complexitatea fundatiei. Pilotii offshore pot ajunge pana la 60 de metri, ajuta structurile de deasupra sa reziste mai bine la socuri mecanice si greutatea cladirilor sustinute sa fie suportata mai usor. Presiunile mari exercitate de structurile cladirilor sunt redirectionate catre zone din sol multmai stabile, care pot sustine foarte bine tonele care apasa pe straturile superioare instabile. Saparea este mai simpla cu piloti offshore, putem folosi piloti offshore si pentru o mai buna sustinere a peretilor in timpul excavarilor dificile, ei consolideaza solul si maresc stabilitatea fundatiei.

Materialele de calitate, rapiditatea executarii si controlul asupra procesului de realizare, iata doar cateva dintre avantajele acestui tip de piloti. De asemenea pilotii nu influenteaza structurile din jurul lor, firmele care ii executa planifica foarte bine intreaga operatiune pentru a nu fi afectata strutura solului si straturilor unde vor intra pilotii. Pilotii offshore se pot comanda de la firme cu experienta in acest domeniu, acestea pot pune la dispozitie cele mai noi utilaje si metode de lucru, fiecare pilot va fi realizat in functie de caracteristicile solului si de stabilitatea dovedita in urma testelor complexe. Odata stabilit tipul de piloti necesari firmele vor trece la productie in teren si vor realiza oricati piloti e nevoie pentru structuri stabile si rezistente in timp.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *