Noutatile gamei de bijuterii din argint – Zamora Collection

set-bijuteriiEmblema colectiei Zamora, pentru sezonul toamna-iarna, din acest an, este Zultanitul!

Pentru ca suntem in plin sezon de toamna, cand culorile frunzelor si implinirea roadelor stranse ne bucura sufletul, cand rubiniul vinului da farmecul binemeritat bogatiei, cand scoala si facultatea isi incep viata unui nou an, suntem cu totii, indiferent de varsta si preocupare, sub sentimentul multumirii, al trairilor intense si frumoase.
Nimic nu ne poate implini sufletul, insa, mai bine, decat iubirea si un dar frumos si valoros.

Sinonimul frumusetii este Zamora Collection!
Frumusetile prezentate de ea se diversifica in bijuteriile din argint si bijuteriile din argint rodiat cu cele mai diverse pietre, cu modele si imbinari in seturi si garnituri inedite.
Perspectiva noului anotimp, cel al bucuriilor, al cadourilor, al innoirii, al frumosului exprimat in toate formele lui, si a intalnirii cu un nou an, a determinat colectia de bijuterii Zamora sa vina in intampinarea acestor frumoase ganduri, favorizandu-le infaptuirea prin cadouri minunate reprezentate de bijuteriile de argit din nou gama.
Asadar, Zamora Collection introduce in urmatoarele saptamani, noua colectie de toamna-iarna 2016!
Colectia se adreseaza tuturor varstelor si gusturilor si isi propune sa raspunda cu profesionalism, responsabilitate si calitate exigentelor adresate de clienti.

Noua colectie Zamora include urmatoarele tipuri de bijuterii din argint si din argint rodiat: seturi cu cercei, inel si colier, seturi formate din cercei, inel si pandantiv, bratari, cecei, inele, lantisoare etc.
Toate aceste categorii de bijuterii sunt diversificate in functie de pietrele cu care sunt accesorizate.
Zamora prezinta bijuterii din argint, atat cu pietre naturale cat si cu pietre sintetice si artificiale de o frumusete comparabila cu a nestematelor.

Optiunea pentru aceste categorii a fost determinate de accesibilizarea fluxului de clienti spre achizitioanarea de bijuterii.
In colectia acestui sezon, Zamoara Collection a dat prioritate expresa minunatei pietre Zultanit!
Asadar, emblema colectiei Zamora, pentru sezonul toamna-iarna, al acestui an, este Zultanitul!
Colectia aduce ca noutati un numar de peste o mie de modele de bijuterii, dintre care o mare parte sunt seturi bijuterii cu zultanit.

Sezonul zulatanitelor la Zamora, inceput cu o jumatate de an in urma, se implineste in aceasta etapa prin sutele de exemplare noi, purtatoare ale unor modele care nu s-au aflat in gama noastra.
Cu modele moderne ale monturilor din argint, cu modele tineresti, cu modele traditionale sau handmade, implinite de pietre slefuite artistic in multiple unghiuri reflectrorizante, toate bijuteriile Zamora sunt frumuseti in lumea carora te pierzi si nu mai stii sa spui decat: ,,le doresc pe toate”!

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *