Intrecere de salupe

salupeUn moment frumos in viata mea a fost in anii de facultate cand am petrecut clipe de vis alaturi de niste prieteni la intrecerea de salupe din lacul din Crangasi. A fost o zi superba cu soare pe cer si cativa nori albi si pufosi cand a inceput intrecerea de salupe. A fost demential momentul in care au inceput sa se intreaca salupe din ce in ce mai performante, cu fel si fel de motoare performante care faceau senzatie pe apa. A fost de necrezut viteza lo, dinamismul lor si viteza lor de deplasare. Mi-a placut extreme de mult culorile pe care le aveau pe baza salupelor si forta cu care se intreceau.

Felul in care se depaseau si se egalau in cateva momente era de necrezut si am fost extrem de fericita sa vad ca a castigat competitia una din salupele mele preferate. Mi-a placut extrem de mult sa vad cum se intreceau cu toata forta lor, cum faceau valuri usoare pe apa si cum se bateau pentru a castiga un loc pe podium. Una din cele mai frumoase experiente este sa ai ocazia sa admiri de pe margine cateva salupe care concureaza pentru un loc pe podium si in inima celor care privesc. Imi place sa cred ca si in sufletul pilotilor este un spirit intens de competitie si am ajuns la concluzia ca chiar exista acest spirit. Sunt niste campioni cu totii care isi folosesc inteligenta , abilitatile si taria de caracter pentru a ne face pe noi sa ne simtim bine si sa privim un spectacol minunat.

Va doresc tuturor sa aveti ocazia sa admirati o competitie, un raliu, o intrecere de avioane, o demonstratie pe salupe pentru a simti spiritul competitiei si pentru a fi extrem de fericiti si extrem de voiosi si pentru a experimenta ceva nou in viata voastra.
Pe noi ne-au impresionat acesti piloti care se luptau pe apa si mi-a creat o placere deosebita sa simt forta lor interioara sunt neinfricati, pasionati de viteza si extrem de profesionisti. Sunt niste campioni pe apa si ma bucur ca am avut ocazia de a admira acest spectacol splendid pe care il fac.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *