Hoverboard-ul este gadgetul momentului care iti face orice plimbare mai frumoasa

Bicicleta ti se pare demodata? Ai deja trotineta electrica, dar parca ar mai fi loc si de altceva? Producatorii de gadgeturi moderne pentru deplasare pe distante mai mari au inventat la un moment dat o platforma cu doua roti, foarte robusta si usor de controlat, si i-au spus hoverboard. Desi la inceput nu erau prea multi amatori de hoverboard, cu timpul aceste dispozitive au fost comandate in toata lumea si producatorii si-au vazut visul cu ochii, imbogatindu-se de pe urma lor.

Destul de simple si cu rezistenta foarte mare aceste hoverboard-uri sunt dotate cu roti cu un cauciuc cu aderenta mare, au suprafete antiaderente la nivelul talpilor, au giroscop si senzori speciali care controleaza balansul si miscarea platformei. Cei care isi cumapra un hoverboard de calitate vor avea si iluminat cu LED, sistem de navigatie si de siguranta integrat, hoverboard-urile moderne au design deosebit, vin intr-o varietate mare de culori si forme.

Hoverboard-urile pot fi comandate via Wireless si Bluetooth, au autonomie mare, pana la 20 km si 20 de ore de la o incarcare full de 120 de minute. La toate aceste avantaje se adauga si manevrabilitatea mare si performanta buna indiferent ca e vorba de un hoverboard de 10 inch sau de un hoverboard de calitate ceva mai slaba luat la un pret mai mic. Pe un hoverboard de 10 inch te vei simti mereu in siguranta, el poate rula pe orice suprafete, chiar si in panta, are carcasa din materiale usoare, necasante, rezistenta la socuri mecanice si la zgarieturi.

Cele doua motoare electrice de mare putere ii permit deplasarea foarte rapida, giroscopul digital si senzorii de autobalansare, alaturi de sistemele de iluminare si de ghidare cu leduri de ultima generatie garanteaza o experienta completa de fiecare data cand se pleaca la drum lung. Hoverboard-ul ramane gadgetul momentului, preturile nu sunt asa de mari, toate magazinele de specialitate au o multime de tipuri de hoverboard, hummer, 6.5 si 10 inch, 8 inch asa ca e imposibil sa nu gasesti unul care sa iti placa.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *