Cum poti folosi elementele de mozaic in design?

faianta-mozaicEsti la etapa de renovare a salii de baie? Iti doresti sa aduci un element de design inovativ, sa fie ceva diferit, o nota de culoare? Ai putea sa optezi pentru un model de faianta mozaic, cu toate ca modelul mozaic este unul destul de vechi si, se pare, destul de des folosit, trebuie sa stii cum anume sa folosesti acest model in baia ta, astfel incat sa-I ofere un plus de autenticitate. Probabil, modelul de faianta mozaic nu va fi niciodata unul expirat, deoarece este folosit in salile de baie de foarte, foarte mult timp, insa, nu mereu este folosit cu bun gust si nu mereu reprezinta o nota de stil.

Cum anume poti aduce autenticitate prin folosirea unui model de faianta mozaic in baia ta? Foarte usor, este important, insa, sa alegi un model de mozaic intr-adevar interesant. Nu mai merge pe culorile clasice, incearca ceva diferit, incearca ceva nou. Este important sa intelegi ca un model de mozaic isi va avea, intr-adevar, efectul doar daca va avea cu ce contrasta. Adica, daca nuanta peretilor din baie este, de exemplu, alba, atunci o portiune dintr-un perete pe care este un model de mozaic cu alb si negru, s-ar incadra perfect in tot modelul de design. Intelegi la ce ma refer?

Poti folosi un model de mozaic pentru a accentua anumite portiuni din designul interior, cum ar fi, de exemplu, peretele langa cada sau peretele unde este instalat lavoarul, exista atat de mult posibilitati de a folosi un model de faianta mozaic, ai nevoie doar de putina creativitate. Nu-ti fie teama sa experimentezi. Daca iti doresti sa ai o baie, intr-adevar, cu un design deosebit, invata sa experimentezi si, neaparat, foloseste un model de mozaic.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *