Apara animalele si plantele de insecte cu plasele de tantari din aluminiu

plase-pentru-tantariDaca iarna ne plangem ca e prea frig si ne luptam cu gandacii de apartament sau cu cei de casa, din momentul in care mercurul din termometre incepe sa creasca si vine vara suntem sub asediul insectelor de tot felul. Cele mai periculoase dintre ele, tantarii, ne pot transforma noptile intr-un cosmar atat cu bazaitul infernal, cat si cu ciupiturile dureroase. Plasele speciale anti insecte sunt singura solutie pentru a ne proteja impotriva tantarilor, alaturi de un spray pentru insecte. Cu ajutorul unor plase de tantari ne putem feri de boli grave transmise de acestia, putem imbina utilul cu placutul, sunt disponibile multe modele, care se pot alege in functie de material, de culoare, de grosime, de metoda de prindere a plasei pe rama, de sistemul de montare.

Montarea unor plase pentru tantari este simpla, de obicei se ataseaza pe rama geamurilor, se pot pune la orice fel de geam, termopan sau lemn, dar si la usi. Plasele sunt simple si robuste, asigura protectie maxima, se intretin usor, au garantie de pana la cinci sau zece ani, cand nu mai sunt necesare se pot scoate si spala pentru a fi refolosite anul urmator, au durata lunga de viata si rezista la variatiile de temperatura si umiditate. Se pot utiliza si in gospodarie, la animale sau plante pentru a indeparta orice fel de atac din partea insectelor. Flexibilitatea si designul placut se adauga avantajelor acestor plase de tantari, alaturi de diversitatea de tipuri de plase pentru tantari. La Menatwork plasele pentru tantari sunt acum la preturi speciale, pentru toate buzunarele, sunt rezistente, se pot modela si adapta la orice structura, sunt ideale pentru agricultura si zootehnie pentru a feri animalele si plantele de daunatori. Plasele sunt facute din aluminiu, nu ruginesc, rezista foarte bine la utilizare indelungata, se adapteaza perfect designului general al spatiului in care sunt amplasate.

Fixarea acestor plase pentru tantari se realizeaza prin capse speciale de fixare TENAX pe suporti si rame de lemn, se pot monta pe ferestre si usi, se adapteaza usor la orice fel de structura, ventilarea este permisa fara probleme pentru o aerisire a spatiului. Garantia oferita este de cinci ani, pentru detalii si intrebari aveti la dispozitie consultanta de specialitate la fiecare comanda, plata se poate face si in rate, exista alerte pret in paginile produselor pentru a sti mereu daca au aparut modificari de pret.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *